Караџићеви адвокати и даље трагају за лаптопом и дискетама

Адвокат хашког оптуженика Радована Караџића, Горан Петронијевић предао је истражном судији Већа за ратне злочине Окружног суда у Београду поднесак са конкретним предлозима, везаним за лап топ и 50 дискета, које су, како тврди, одузети његовом брањенику приликом хапшења.

Петронијевић није могао да прецизира о каквим је конкретним предлозима реч јер је, како је објаснио, предмет добио ознаку службене тајне.

Он је објаснио да је поднесак допуна раније уложеног захтева да се Караџићу те ствари врате, јер се на њима налазе чињенице које се директно тичу одбране бившег лидера босанских Срба.

У већу за ратне злочине Окружног суда у Београду Тањугу је речено да Караџић када је приведен истражном судији код себе није имао лап-топ и дискете и да су други државни органи адреса за то питање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи