Свирепи злочин у Нишу

Две женске особе убијене секиром у нишком насељу "Бранко Бјеговић". Полиција интензивно трага за осумњиченим Зораном М. Жртве су његова супруга и ташта.

Две женске особе убијене су данас око 16 часова у нишком насељу "Бранко Бјеговић", јавља дописница РТС-а Лидија Георгијев.

Настрадале су педесетдвогодишња Јагода В. и њена ћерка  двадесетосмогодишња Светлана В.

У својој кући секиром их је убио тридесетдвогодишњи Зоран М. а затим побегао. Како незванично сазнајемо, он је од раније познат полицији због крађа.

Зоран М. и Светлана В. развели су се пре месец дана. Она је са својом мајком Јагодом дошла у кућу бившег супруга по ствари.

Како незванично сазнајемо Зоран М. је након убиства јавио свом пријатељу шта је урадио и побегао. Нико од комшија није могао да наслути да ће се у њиховој улици десити такав злочин.

Комшиница Мирослава Андрејевић каже да не зна тачно какви су им били односи, али и да док су живели заједно никада није чула да се свађају.

После развода Светлана се вратила код родитеља. Њена породица се 1999. године из Приштине преселила у Ниш. 

Отац Владимир каже да је брак његове ћерке био лош и да је она још раније хтела да се разведе. После развода Зоран је, каже, наставио да је малтретира, о чему је обавестио полицију.

"Нон-стоп је звао телефоном, ја сам то пријавио полицији, али су ми рекли да их позовем ако дође на врата. Док су били у браку живели су бедно. Он је крао, доводио којекакво друштво и ћерка није више могла да издржи", каже отац Владимир.

Нишка полиција огласила се кратким саопштењем, наводећи да се интензивно ради на проналажењу извшиоца двоструког убиства.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи