Веско Вукотић на слободи

После саслушања код истражног судије Вишег суда у Новом Саду, Веселин Вукотић пуштен на слободу. Вукотић у Црној Гори осуђен на 20 година затвора.

Веселин-Веско Вукотић пуштен је после саслушања код истражног судије Вишег суда у Новом Саду, рекла је за Радио-телевизију Војводине Светлана Томић-Јокић, портпарол и судија Вишег Суда у Новом Саду.

Према њеним речима, после увида у списе и саслушања, констатовано је да не постоји основ за одређивање притвора, јер ће му по основу делегирања надлежности Министарства правде, Виши суд у Новом Саду судити у поновљеном поступку за дело за које је осуђен у Црној Гори.

Вукотић је, у Црној Гори, осуђен на 20 година затвора за убиство и покушај убиства, у Котору 1997. године.

У четвртак је ухапшен у Новом Саду, по Интерполовој потерници коју је за њим расписала Црна Гора.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи