Несрећа на Зрењанинском путу

Саља Зумер и Бериша Кенан радници "Градске чистоће" погинули су у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила код ресторана "Тара" на Зрењанинском путу.

У тешкој саобраћајној несрећи, која се јутрос догодила на Зрењанинском путу у Београд у близини мотела "Тара", погинули су Саља Зумер (25) и Бериша Кенан (20) радници Јавног комуналног предузећа "Градска чистоћа", саопштено је из тог предузећа.

Како се наводи у саопштењу тог предузећа, несрећа се догодила у тренутку док су радници стајали поред возила ЈКП "Градска чистоћа" које је празнило контејнере.

Камион шлепер је ударио у путнички аутомобил који је стајао иза возила тог јавног предузећа.

У судару путничког аутомобила и камиона "Градске чистоће" на лицу места је погинуо Зумер, док је Бериша повредама подлегао у Ургентном центру, наведено је у саопштењу.

Возач путничког аутомобила пребачен је на реанимацију у Ургентни центар.

Према првим информацијама несрећу је изазвао шлепер који је ударио у "пунто" са ознаком "Фрикома", а ово возило у камион "Градске чистоће".

Директор ЈКП "Градска чистоћа" Александар Стаменковић рекао је да апелује на грађане да воде рачуна о радницима тог предузећа који свакодневно на територији читавог града обављају свој посао, како се овакве трагедије више не би догађале.

Према његовим речима, ЈКП "Градска чистоћа" упутиће помоћ породицама преминулих радника.

   

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво