Убијени у Игалу, један од вођа "делија"

Београђанин Марко Веснић, један од вођа навијача Црвене звезде, убијен је у петак ујутро у ватреном обрачуну у Игалу. Полиција трага за осумњиченима.

Један од вођа навијача Црвене звезде из Београда двадесетдеветогодишњи Марко Веснић убијен је у петак ујутро, у ватреном обрачуну недалеко од парка у центру Игала, пренели су подгорички медији.

У обрачуну је лакше повређен његов пријатељ двадесетседмогодишњи Иван Марковић, звани Ћили.

Због сумње да су усмртили Веснића и ранили Марковића, црногорска полиција трага за Новљанима - браћом од стричева Душком и Владом Рогановићем.

Медији наводе да се обрачун догодио због нерашчишћених рачуна између Веснића и његових пријатеља са браћом Рогановић.

Веснић је годинама био вођа "делија". Радио је и као обезбеђење бизнисмена, директора фирми и спорстких клубова.

Полиција је у петак саопштила да је дошло до пуцњаве и навела иницијале погинулог и повређеног, али није открила њихов идентитет, нити имена осумњичених.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво