Лажне дојаве о бомби у "Ушћу"

Због дојава о подметнутој бомби, евакуисан тржни центар "Ушће". Након што су безбедносне службе тог центра и Контрадиверзиона јединица МУП-а Србије детаљно претражиле објекат и утврдиле да су дојаве лажна, центар поново отворен.

Након што су екипе МУП-а Србије утврдиле да су дојава о подметнутој бомби лажне, тржни центар "Ушће" је поново отворен око 20:30 часова.

Тржни центар "Ушће" данас је добио две дојаве о постављеној бомби, око 16 и око 19 часова, након чега је уследила контрола објекта коју су спровеле безбедносне службе тог центра и Контрадиверзиона јединица Министарства унутрашњих послова Србије.

У саопштењу Информативне службе компаније "МПЦ Пропертис" наводи се да је особа која говори енглески тврдила да ће бомба бити активирана у 19 часова.

"Безбедносне службе "Ушће шопинг центра" брзо и адекватно су реаговале и у сарадњи са контрадиверзионом јединицом МУП-а Србије обавиле су детаљну стручну контролу објекта.

Сви посетиоци и запослени напустили су шопинг центар. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи