Изгорео аутобус, чешки туристи неповређени

На аутопуту Београд-Ниш код места Ражањ, запалио се и потпуно изгорео аутобус који је превозио Чешке туристе у Грчку. Повређених нема јер је свих 48 путника напустило возило на време.

Аутобус, чешке регистрације запалио се синоћ око 20 часова на аутопуту Београд-Ниш, код Ражња, и потпуно је изгорео.

У пожару нико није повређен, јер је свих 48 путника на време напустило возило. Ватрогасне екипе из Алексинца стигле су на лице места за 15 минута, и брзо су успели да угасе ватру.

"Током вожње је почело да се пуши из мотора, а други возачи су то нашем шоферу аблендовањем ставили до знања. Он је одмах зауставио возило и почео да нас евакуише. Сви су изашли на време, а избацили смо и кофере из простора за пртљаг", рекао је чешкој телевизији један од путника.

Портпарол чешког Министарства спољних послова Милан Ржепка саопштио је да се аутобус запалио се због техничког квара.

Саобраћај на аутопуту од Београда ка Нишу био је око пола сата заустављен, па је настала колона возила дугачка километрима.

Ангажован је приватни аутобус из Ниша, па су чешки путници наставили пут за Грчку око 21 сат и 30 минута.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво