Војник Улемек сахрањен уз државне почасти

Уз највише војне почасти и у присуству државних званичника сахрањен војник Милан Улемек, који је 7. јула погинуо при паду авиона МИГ-29 на батајничком аеродрому. На територији општине Стара Пазова данас је проглашен дан жалости поводом трагичне погибије Улемека.

Милан Улемек војник који је 7. јула погинуо при паду авиона МИГ 29 на батајничком аеродрому, сахрањен је данас уз војне почасти на гробљу у Старој Пазови.

Погребу су, поред чланова породице, присуствовали председник Србије Борис Тадић, министар одбране Драган Шутановац, старешине и војници 177. ракетно-артиљеријског дивизиона противваздухопловне одбране у коме је Улемек служио редовни војни рок, као и родбина, пријатељи и мештани Старе Пазове.

Улемек је рођен 12. јуна 1985 године у Земуну, студирао је пољопривреду, а на одслужење војног рока дошао је марта ове године.

На територији општине Стара Пазова данас је проглашен дан жалости поводом трагичне погибије Улемека.

Пилот авиона МИГ -29, потпуковник Раде Ранђеловић (47) и Милан Улемек (24) погинули су прекјуче у кругу аеродрома Батајница.

Ранђеловић је погинуо приликом пада авиона, а Улемек када је летелица ударила у земљу у кругу аеродрома у парку техничких средстава где се налазио на редовном задатку - пожарству.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(петак, 06. нов 2009, 09:25) - anonymous [нерегистровани]

nikada zaboravljeni

neka vam je vecna slava...

(петак, 06. нов 2009, 09:24) - St. Pazova "devojka" [нерегистровани]

Bol zauvek

S tobom umro je i deo mene, a ovaj drugi vene... Milane, neka ti je vecna slava.

(четвртак, 09. јул 2009, 23:48) - Jelena iz Stare Pazove [нерегистровани]

Strasna tragedija

Jedan mladi zivot je ugasen zauvek-strasna tragedija!Poznajem porodicu Ulemek i saosecam sa njima!Znam nije lako ni porodici nastradalog pilota,a najteze je njegovim sinovima!Vecna Vam slava-pocivajte u miru! Jos jednom najiskrenije saucesce porodicama Ulemek i Radjenovic!

(четвртак, 09. јул 2009, 20:44) - anonymous [нерегистровани]

Koicidencija

Malo mi je cudna podudarnost da je pilot Randjelovic zavrsio vazduhoplovnu akademiju 1985 godine a vojnik Ulemek je rodjen 1985 godine,neznam ali necega tu ima,u svakom slucaju neka im je vecna slava i neka pocivaju u miru.

(четвртак, 09. јул 2009, 20:03) - KECA [нерегистровани]

....

Neka vam je vecna slava.

(четвртак, 09. јул 2009, 19:22) - anonymousM.S. Mraovic [нерегистровани]

Sahrana vojnika Milana Ulemeka

Moje najiskrenije saucesce porodici Milana Ulemeka koju sam licno poznavao.