Убиство код Лебана

Лечени душевни болесник Слободан Ивковић убио 17-годишњег Бојана Ђокића и тешко ранио његове родитеље Снежану и Војислава у селу Ждеглову код Лебана. Брачни пар није у животној опасности, саопштено у Клиничком центру у Нишу.

У селу Ждеглову код Лебана лечени душевни болесник Слободан Ивковић убио је 17-годишњег Бојана Ђокића и тешко ранио његове родитеље Снежану и Војислава.

До трагедије је дошло синоћ око 20 сати, када је Слободан усред нервног растројства узео нож, ушао у кућу Ђокића и убо Снежану, а затим усмртио Бојана на спавању.

После тога у дворишту је тешко ранио Војислава, после чега је отишао кући и сачекао полицију.

Брачни пар Ђокић хируршки је збринут и није у животној опасности, саопштено је у Клиничком центру у Нишу.

"Снежана и Воја Ђокић јутрос се осећају добро након што су по пријему хитно хируршки збринути. Урадили смо хитне операције грудног коша, пошто су имали изузетно тешке повреде овог дела са обилним крварењем", рекао је дежурни хирург нишке Клинике за хирургију Миодраг Лазић.

Снежана Ђокић (40) је задобила пет убода у грудни кош, као и један убод у главу. Њен супруг Воја Ђокић (52) је имао два убода у грудни кош, а по један у руку и раме.

Убица Слободан Ивковић до пре три недеље лечен је у душевној болници Топоница код Ниша.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво