Саобраћајна несрећа у Миријеву

Две особе тешко повређене у саобраћајној несрећи која се догодила рано јутрос у београдском насељу Миријево. Аутомобил ударио у бетонску бандеру и готово је срушио.

Око 4.30 часова, у Улици Јованке Радаковић, аутомобил је ударио у бетонску бандеру и готово је срушио. Две особе су повређене и пребачене у Ургентни центар. 

Како РТС сазнаје, реч је о мушким особама, старости 19 година. Једна је на реанимацији, а друга на одељењу неурохирургије.

Несрећа се догодила када је возач аутомобила марке "сеат ибица" изгубио контролу над возилом и ударио у бетонски електрични стуб. Према речима полиције узрок саобраћајне несреће је највероватније пребрза вожња.

Саобраћај у једној од главних саобраћајница према Миријеву био је у прекиду до 6 часова.

На место несреће изашла је и екипа ватрогасне службе, која помогла лекарима хитне медицинске помоћи да извуку повређене из возила.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво