Опљачкана пошта у Косовској Митровици

Пошта у северном делу Косовске Митровице опљачкана око 10.30 часова. Три особе ухапшене, за четвртом се трага.

Четворица маскираних нападача опљачкали су данас око 10.30 часова пошту у северном делу Косовске Митровице, и уз претњу оружјем из касе однели, за сада, непознату количину новца.

Командир северне полицијске станице Милија Милошевић рекао је новинарима да су три особе, за које се сумња да су учествовале у пљачки ухапшене непосредно после пљачке, док се за четвртом особом интезивно трага.

"Настављамо са истражним радњама, и надамо се да ћемо до краја дана имати резултате", рекао је Милошевић.

Милошевић је додао да су лица која су приведена у северну полицијску станицу позната од раније полицији по бројним кривичним делима.

Радница поште Снежана Влашковић рекла је да су пљачкаши имали капуљаче на глави, тамне наочаре и оружје.

"Уперили су пиштољ и тражили паре. Странка коју су избацили на улицу почела је да виче и дозива у помоћ, па су пљачкаши зграбили новац из касе у кренули да беже у правцу улице Кнеза Милоша", рекла је Влашковићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво