Ухапшени осумњичени за отмицу и убиство

Полиције Србије и Републике Српске ухапсила девет особа, због сумње да су киднаповали и убили Расима Хусића.

Припадници Министарства унутрашњих послова у сарадњи са полицијом МУП-а Републике Српске, због основане сумње да су извршили кривично дело отмица са смртном последицом, ухапсили су девет особа.

На територији Републике Србије ухапшени су Срђан Бундру (1963) и Ева Еделењи (1970) из Суботице,  а на територији Републике Српске, Османа Велагића (1960), Ђулага Велагића (1984), Фаруха Буквића (1976), Младена Пејића (1979), Слободана Тадића (1964), Мишела Дивкића (1972) и Дениса Сикића (1972).

Расим Хусић киднапован је у априлу ове године, када је породица и пријавила његов нестанак.

Полиција је утврдила да су Срђан Бундра и Осман Велагић у одређеном временском периоду више пута контактирали породицу Расима Хусића и захтевали исплату од 150.000 евра за његово ослобађање.

Осумњичени Бундра и Велагић су након отмице убили Расима Хусића, чије су тело бацили у бунар у дворишту Бундре. Након тога бунар су затрпали великом количином шута и земље.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити предати дежурном истаржном судији Окружног суда у Суботици.

Полиција наставља даљи рад на идентификацији свих извршилаца овог кривичног дела, као и на прикупљању материјалних доказа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи