Три особе повређене у несрећи

У саобраћајној несрећи у Београду лакше повређене три особе. Полиција ноћас интервенисала због две пуцњаве. Нико није рањен. Два младића рањена у пуцњави на Бањици.

У Београду је претходна ноћ била бурна.

У саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у улици Кнеза Вишеслава лакше су повређенe три oсобе.

Несрећа се догодила око 22 сата и 50 минута када је аутомобил "опел корса" из непознатих разлога прешао на супротну коловозну траку и ударио у "тојоту".

Током ноћи, после туче, непознате особе пуцале су на младића у Кумановској улици. Младић није рањен и успео је да побегне.

Пуцњаве је било и у Херцеговачкој улици. Ни том приликом није било рањених, а полиција је ухапсила починиоца.

Двојица младића рањена су вечерас код Спортског центра "Бањица" у Београду, када је на њих пуцао непознати мушкарац, сазнаје агенција Бета у полицији. Како је речено, двојица младића су задобила повреде у пределу бутина.

Нападач је након тога побегао са места догађаја аутомобилом марке "мерцедес" који је у власништву једног од рањених младића.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво