Читај ми!

Потврђено да је из Дунава извучено тело Матеја Периша

У среду око 9.20 у Дунаву, на Ади Хуји, пронађено тело хрватског држављанина Матеја Периша, чији је нестанак пријављен полицији у Београду 31. децембра прошле године, утврђено ДНК анализом, саопштио МУП.

Анализа ДНК је потврдила да је у среду из Дунава у Београду извучено тело Сплићанина Матеја Периша. Према прелиминарном налазу обдукције, смрт је наступила ненасилним путем.

Тело Матеја Периша биће испраћено у петак из цркве Светог Анте у Београду за Сплит, где ће бити сахрањен, саопштено је из Београдске надбискупије. Испраћај ће предводити београдски надбискуп Станислав Хочевар. 

Тело мушкарца пронашли су морнари у среду око 9.20, након што га је приметио капетан брода.

Матеј Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године.

"Припадници Министарства унутрашњих послова од тренутка пријаве нестанка хрватског држављанина интензивно су трагали за њим и предузимали све мере и радње како би га пронашли и расветлили све чињенице и околности нестанка", наведено је у саопштењу МУП-а.

На проналаску Периша били су ангажовани припадници Полицијске управе за град Београд, Ронилачке јединице Жандармерије, Управе криминалистичке полиције, Полицијске испоставе за безбедност на рекама, као и све полицијске станице на територији града Београда.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се