Читај ми!

У наставку акције "Брезовица" ухапшене две особе

Две особе су ухапшене у акцији полиције и тужилаштва у Штрпцу, а по одлуци тужиоца одређен им је пртивор од 48 сати.

Ухапшени су цариник Н.Г. и председник УО "Ски центар Брезовица" С.И. Осумњичени су за кривично дело примање мита.

Основно тужилаштво у Урошевцу најављује да ће против ухапшених поднети захтев за одређивање притвора основном суду у Урошевцу.

На седам локација у Штрпцу и околним селима више сати трајала је акција полиције у којој су претресене зграде Привременог органа те општине и приватни објекти, због, како су саопштили из тужилаштва у Урошевцу, сумње да су наводно почињена кривична дела злоупотребе службеног положаја, узимање и давање мита.

"По налогу Основног тужилаштва у Урошевцу иу сарадњи са косовском полицијом - Управа за тешке злочине у Приштини, наставља се акција 'Брезовица', односно наредба контроле у ​​згради Општине паралелних објеката у Штрпцу, због сумње за кривична дела злоупотребе службене дужности, узимање и давање мита", наводи се у ранијем саопштењу Тужилаштва.

У претходној акцији 3. ​​марта, истог кодног назива, ухапшено је седморо осумњичених. Међу њима три бивша службеника Министарства животне средине, просторног планирања и инфраструктуре и четири власника приватних предузец́а.

У првој акцији познатој као "Брезовица", у децембру прошле године, ухапшено је 10 особа, међу којима је и бивши председник општине Штрпце Братислав Николић.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво