Пресечен још један канал кријумчарења људи

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије пресекли су још један канал кријумчарења миграната ка земљама ЕU, откривши 12 особа које су на илегалан начин покушале да пређу државну границу, саопштио је МУП.

Полиција је илегалне мигранте, међу којима је била и једна малолетна особа, открила у  накнадно направљеном делу путничког возила са камп кућицом, немачких регистарских ознака, на граничном прелазу "Градина", на улазу у Србију из Бугарске.

Возило је власништво рента кар фирме, којим је управљао држављанин Турске Ајхан С, (41), у коме су се налазиле и Озлем Л, држављанка Турске (19) и Гулај Ц. (38).

Сво троје су ухапшени, због сумње да да су извршили кривично дело недозвољени прелазак државне границе и кријумчарење људи, док ће према илегалним мигрантима бити предузете мере у складу са законом, наведено је у саопштењу.

Приликом прегледа возила у камп кућици је уочено да се са десне стране у задњем делу испод лежаја налази накнадно урађена преграда залепљена силиконским смесом која спречава да се "оствари увид у фабричку шупљину" испод лежаја у којој су пронађени илегални мигранти, наведено је у саопштењу.

Наставља се даљи рад на утврђивању свих околности и чињеница у вези овог случаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи