Читај ми!

Приведен осумњичени за убиство породице Ђокић из Алексинца

Приведен осумњичени за учешће у убиству породице Ђокић из Алексинца, саопштио је МУП. По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, одређено му је задржавање до 48 сати. Министар унутрашњих послова Александар Вулин разговарао је у Нишу са припадницима полиције који раде на расветљавању случаја и рекао да је то убиство узнемирило читаву јавност.

Александар Вулин је навео да је убиство породице Ђокић згадило и узнемирило читаву Србију, да је изведено на професионалан, стрпљив, методичан начин и да је очигледно дуго припремано.

"Захваљујући упорном и самопрегорном раду припадника Полицијске управе за град Ниш, припадника Полицијске управе за град Београд, посебно његовог Трећег одељења, као и Управе криминалистичке полиције, затим Основног јавног тужилаштва у Алексинцу и Вишег јавног тужилаштва у Нишу, успели смо да дођемо до једног лица за кога основано сумњамо да је учествовао у монструозном убиству породице Ђокић", изјавио је Вулин.

Министар Вулин је нагласио и да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били део овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Вулин је заједно са помоћником директора полиције и начелником Полицијске управе за град Београд Веселином Милићем, у Нишу разговарао са припадницима полиције који раде на расветљавању убиства породице Ђокић.

Припадници МУП-а настављају даљи рад на расветљавању свих околности кривичног дела.

Нестанак породице Ђокић је пријављен 28. септембра, а њихова спаљена тела припадници МУП-а пронашли су 2. октобра у атару села Моравац, општина Алексинац.  

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво