Наташа Кандић осуђена за клевету Николића

Директорка Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић пресудом Четвртог општинског суда у Београду осуђена на новчану казну од 200.000 динара, због клевете председника Српске напредне странке Томислава Николића.

Директорка Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић осуђена је у Четвртом општинском суду у Београду на новчану казну од 200.000 динара, због клевете председника Српске напредне странке Томислава Николића.

Кандићева је оглашна кривом јер је 2006. године, у емисији "Кажипрст" изнела неистините тврдње на Николићев рачун - да је учествовао у злочинима над цивилима у селу Антин 1991. године.

Наташа Кандић има право жалбе на пресуду у року од 15 дана пошто јој буде уручен њен писмени отправак.

Суд је Николића упутио да у парничном поступку оствари имовинско-правни захтев којим тражи милион динара на име накнаде нематеријалне штете због повреде части и угледа неистинитим тврдњама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво