Ухапшени због разбојништва

Жељко Самарџић и Милош Поповић приведени су због 41 разбоjништва почињених на територији Београда. Осумњичени су пљачкали продавнице уз претњу ножевима и лажним пиштољима.

Београдска полиција ухапсила је два младића који су на територији главног града, независно један од другог, починили укупно 41 дело разбојништва, саопштено је из МУП-а.

Полиција је привела Жељка Самарџића (26), који је на територији Новог Београда извршио 19 кривичних дела разбојништава.

Осумњичени је у продавницама и киосцима од радника, уз претњу ножем и лажним пиштољем, одузимао дневни пазар, а приликом хапшења код њега је пронађена капа "фантомка" и нож.

Самарџић је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном истражном судији који му је одредио притвор.

Полиција је прексиноћ ухапсила Милоша Поповића, непосредно по извршењу кривичног дела, када је у продавници "Ц-маркета" у Улици Јована Рајића, маскиран "фантомком", уз претњу лажног пиштоља, од раднице отео пазар у износу од 11.000 динара.

Осумњичени је, у периоду од марта 2008. године до јануара 2009. године, на територији општина Врачар, Стари Град, Земун и Звездара извршио 22 кривична дела разбојништва у продавницма "Ц маркета", "АД Пекабета", "ТП Вишњица дућани" и "Лили дрогерија", отимајући од радника дневни пазар, уз претњу пиштољем.

Поповић је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном истражном судији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара