Хапшења после пуцњаве и сукоба у Новом Пазару, повређена случајна пролазница

Полиција у Новом Пазару ухапсила је мушкарца због постојања основа сумње да је синоћ извршио кривично дело тешко убиство у покушају. Б. М. је више пута пуцао из пиштоља и случајно погодио пролазницу, која је теже повређена. Полиција трага за још једном особом.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су Б. М. (1988), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство у покушају, И. М. (1989) због сумње да је извршио кривична дела насилничко понашање и лака телесна повреда и И. М. (1985), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање. 

Сумња се да је синоћ испред једног угоститељског објекта у Новом Пазару дошло до сукоба осумњичених, након чега је И. М. (1989) ножем задао убодне ране и посекотине Б. М. и И. М., а затим је, како се сумња, Б. М. више пута пуцао из пиштоља, саопштио је МУП.

Један метак погодио је тридесетпетогодишњу жену, случајну пролазницу и теже ју је повредио.

Недалеко од места догађаја пронађен је пиштољ за који се сумња да га је употребио Б. М. због чега ће против њега бити поднета кривична пријава и за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је интензивно трага за још једном особом, за коју се сумња да је учествовала у овом догађају.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи