Покушај убиства и експлозија у новогодишњој ноћи

Поднета кривична пријава против осумњиченог за покушај убиства у новосадском "Контрасту". У Жабљу експлозија, починилац непознат.

Милош Н. (22) из Бачке Паланке ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном истражном судији на саслушање због основане сумње да је у новосадској дискотеци "Контраст" пиштољем покушао да убије Драгана М. (26) из Новог Сада, саопштено је из полиције.

Осумњичени је око 01.30 сати, у Новој години по Јулијанском календару, у том угоститељском објекту, после краће препирке, испалио два хица у Драгана М. и нанео му тешке телесне повреде и потом побегао, али су га радници обезбеђења тог локала сустигли и позвали полицију.

Кривична пријава против Милоша Н. биће поднета због покушаја убиства и недозвољеног држања оружја.

Новосадска полиција је такође саопштила да је, десетак минута пре поноћи, у дворишту куће Стевана Б. у Жабљу експлодирало, засад непознато експлозивно средство, али, на срећу, није било повређених. Причињена је материјална штета од око 50.000 динара.

После анализе трагова, биће утврђено шта је изазвало експлозију, а против непознатог извршиоца биће поднета кривична пријава због изазивања опште опасности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи