Случај четвороструког убиства код Неготина, подигнуте оптужнице

Више јавно тужилаштво у Неготину подигло је оптужницу против мушкарца и жене због четвороструког убиства на салашу у месту Веља Вратна, 7. августа прошле године.

Оптужени су мушкарац Д. П. (35) из села Јабуковац и жена М. Б. (25) из суседног села Дупљан због убиства четири особе код Неготина.

Они се оптужницом терете за тешко убиство за које им прети казна од по 40 година затвора, речено је Танјугу у том неготинском тужилаштву, које је такође тражило да се Д. П. продужи притвор.

М. Б. се сада брани са слободе, јер је била пуштена на слободу у току истраге.

Међутим, очекује се да ће и за њу тужилаштво предложити поновно одређивање притвора, јер је оптужена за најтеже кривично дело, с обзиром на то да су у току истраге пронађени нови докази против ње.

Сумња се да су Д. П. и М. Б. убили Рају Казимировића (72), његову мајку Драгицу (93), сестру Љубинку Оприкић (76) и сестричину Драгану Јозељић (53).

Оптужница је предата суду који треба да је потврди, а након тога оптужени и њихови адвокати ће имати право да изјаве жалбе Апелационом суду.

Медији су пренели да је Д. П. одмах признао злочин, али је касније променио исказ и устврдио да је све организовала М. Б. ради имовинске користи.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 16. феб 2020, 16:26) - anonymous [нерегистровани]

Ubice

kako da je na slobodi?Cetvorostruko ubistvo a ona na slobodi?jedan decko iz mog kraja u Londonu dobio je 17 godina zato sto nije prijavio drugove koji su izboli nekog mladica a bio je prisutan.Sta je sa dozivotnim robijama koje predvidja novi zakon?

(петак, 14. феб 2020, 14:23) - anonymous [нерегистровани]

A mi se zgrazavamo nad događajem u CG?

Mi smo najveći licemeri.