Осумњичен за превару путем интернета, полиција позива оштећене грађане да се јаве

Због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела превара ухапшен В. Ј. Како се сумња, оштећенима нису извршене услуге које су платили, а новац им није враћен.

Сумња се да је он током 2018. и 2019. године путем интернета оглашавао услуге предузећа "Клима Фриго", након чега су оштећени путем телефона ступали у контакт са запосленима у овом предузећу и потом плаћали наручене услуге.

Како се сумња, оштећенима нису извршене услуге које су платили, а новац им није враћен.

На овај начин, како се сумња, осумњичени је прибавио око 480.000 динара.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Првом основном јавном тужилаштву у Београду.

Пошто се сумња да постоји још оштећених грађана, позивамо их да контактирају полицијске службенике Полицијске управе за град Београд на бројеве телефона 011/279-84-09 и 011/279-84-10.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се