Ухапшен полицајац на северу Косова због примања мита

Истражиоци косовског полицијског инспектората ухапсили су у Косовској Митровици припадника полиције Д. К., осумњиченог да је тражио и примио мито у износу више хиљада евра.

Током хапшења код осумњиченог је пронађено 12.500 евра које је наводно добио од особа којима је тражио мито, а које су га претходно пријавиле, саопштио је Полицијски инспекторат.

Истражиоци Инспектората оперативним путем су добили информације да је полицајац Д. К. умешан у незакониту активност.

На основу пристиглих информација, осумњичени је од грађана затражио значајан износ новца - 25.000 евра, како би омогућио пренос опреме из Звечана у Грачаницу.

Истражиоци су на основу одобрења тужилаштва симулирали кривично дело и након тога ухапсили полицајца Д. К., код кога је понађено 12.500 евра.

Осумњиченом, припаднику Регионалне дирекције север, Јединице за брзо реаговање, тужилаштво је одредило притвор до 48 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво