Сергеј Трифуновић имао удес у Београду са возилом ГСП-a

Глумац и председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић учествовао је вечерас у удесу у Београду.

Медији су пренели да се инцидент догодио код пумпе "Дејтон" у вечерњим часовима, а међу насловима који су осванули на појединим порталима наводи се да се Трифуновић "закуцао у аутобус", као и да је "у бекству".

Он је за Б92 рекао да је после удеса "морао да оде како би отворио врата мајсторима", као и да је "закон био бржи од њега".

"Нисам побегао, него сам отишао да отворим мајсторима врата. Рекао сам да ћу се вратити за пола сата. Међутим, када сам изашао напоље, већ су 'дигли' ауто, паук га је већ подигао, тако су брзо дошли. Сутра ујутру ћу да одем у МУП Савски венац, да не буде да сам побегао", рекао је Трифуновић за Б92.

Трифуновић се поводом овог догађаја огласио и на Твитеру, где је корисницима те друштвене мреже покушао да објасни како је дошло до удеса, као и да је кривица апсолутно његова.

Он је на Твитеру објавио да је имао мањи удес "и да је морао да оде до куће како би дочекао мајсторе и нахранио мачке", да је све то рекао возачу аутобуса у који је ударио, као и да је оставио свој аутомобил на месту удеса.

Када се вратио, како је Трифуновић навео на Твитеру, возила више није било.

Он је нешто касније на Твитеру навео да је ступио у контакт са "начелником Савске", "сутра иде до моје станице у Савској" и "решава проблем".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво