Приведена жена која је ударила комуналну милицајку

Једна жена приведена је у полицијску станицу у Раковици јер је ударила комуналну милицајку на видиковачкој пијаци. Председник Скупштине града Никола Никодијевић осудио је напад на припадницу Комуналне милиције.

Како је потврђено Танјугу, у току је њено саслушање, а припадница Комуналне милиције збринута је у Ургентном центру.

На друштвеним мрежама објављени су видео-снимци на којима се види како жена удара комуналну милицајку након што ју је ова гурала и цимала њен кофер.

Жена је на видиковачкој пијаци продавала робу за коју се наводи да је нелегална, а када је милицајка почела да цима њен кофер, ствари су из њега испадале, због чега ју је жена ударила.

Председник Скупштине града Никола Никодијевић осудио је напад на припадницу Комуналне милиције.

"Сваки чин физичког насиља је неприхватљив без обзира на контекст у који се смешта, а посебно је неприхватљиво и за сваку осуду је физички насртај на лице у вршењу службене дужности", указао је Никодијевић.

Захвалио је МУП-у на брзој интервенцији и привођењу виновника овог инцидента надлежном тужилаштву на даље поступање. 

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи