Мигранти у хладњачи пуној јабука

Цариници су на граничном прелазу Хоргош пронашли четири мигранта сакривена у хладњачи са јабукама.

Приликом прегледа мобилним скенером у унутрашњости хладњаче примећене су људске силуете, због чега је товарни део камиона одмах отворен, саопштила је Управа царина.

Хладњача домаће превозничкe фирме требало је да из Србије превезе товар свежих јабука у Велику Британију, али су се у њу у неком тренутку убацила четворица Авганистанаца који су покушали да на тај начин пређу државну границу.

"Четири мигранта која су се затекла међу јабукама, предата су полицији у даљу надлежност, док је возило са робом пуштено у даљи редован царински поступак", саопштила је Управа царина.

Цариници су током 2019. године пронашли више од 1.300 миграната, који су покушали да илегално пређу на територију ЕУ скривени у товарима робе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи