"Филмска" отмица због непостојећег дуга

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су две особе због постојања основа сумње да су извршили кривична дела изнуда и противправно лишење слободе.

Сумња се да су М. Р. и још једна непозната особа угурали у возило оштећеног двадесетогодишњег младића, да би га потом М. Р. ударао по глави и телу и захтевао да му преда 5.000 евра, саопштено је из МУП-а.

Након тога, оштећени је својој девојци и тетки испричао шта му се догодило.

Његова тетка је уговорила састанак са М. Р. на који је отишла са девојком оштећеног.

М. Р. (1994) и Б. Р. (1995) су, како се сумња, тетку оштећеног угурали на задње седиште аутомобила, а његову девојку у гепек, да би их потом одвезли на непознату адресу.

М. Р. им је, како се сумња, претио и захтевао да му оштећени младић врати 5.000 евра на име непостојећег дуга.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они су, уз кривичну пријаву, приведени Другом основном јавном тужилаштву.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво