Осумњичени за Јовањицу: Нисам звао Андреја Вучића

Осумњичени у случају "Јовањица" Предраг Колувија дематовао је писања појединих медија да је након хапшења телефонирао Андреју Вучићу, брату председника Србије Александра Вучића.

Пошто се налази у притвору, Колувија је преко свог браниоца Зоре Добричанин Никодиновић поручио да су таква писања медија неистине.

Његов бранилац у изјави за Танјуг каже да не разуме потребу политичара да се "иживљавају" над судбином човека који није у прилици да им одговори.

"Мој клијент Предраг Колувија налази се у притвору, а за то време портали и медији бомбардују јавност разним неистинама које му додатно упропаштавају живот. Молим политичаре, а посебно политиканте и квазистручњаке за сваку тему да убудуће не измишљају неистине и тиме наносе штету мом клијенту, већ да пусте органе гоњења да раде свој посао уз поштовање права на одбрану мог клијента", рекла је Зора Добричанин Никодиновић.

Такође је апеловала на поштовање презумпције невиности њеног брањеника. Ово хапшење изазвало је велику буру јавности претходних дана.

На газдинству "Јовањица", које је било регистровано за производњу органске хране, полиција је пронашла 450 килограма марихуане већ спремљене за продају и четири тоне стабљика за прераду.

број коментара 0 Пошаљи коментар