Купац Универзитета "Мегатренд" ухапшен због лажне пријаве

По налогу Трећег основног тужилаштва у Београду, ухапшен је Д. Ђ. због сумње да је лажно пријавио да је над њим извршено разбојништво упадом три мушкарца у стан, јер се испоставило да су у питању били власници стана.

Д. Ђ. је иначе особа која је требало да купи Универзитет "Мегатренд" од Миће Јовановића, кажу у тужилаштву, наводи Танјуг.

Јовановић је у четвртак саопштио да од продаје Универзитета "Мегатренда" одустаје јер је преварен.

Осумњиченом се на терет ставља кривично дело лажно пријављивање, а у тужилаштву ће бити испитан у понедељак, речено је Танјугу у том тужилаштву.

Д. Ђ. је лажно пријавио да су му синоћ у стан ушла три непозната мушкарца и одузела му два телевизора и лакше га повредила.

Испоставило се да су у питању власници стана којима је осумњичени дуговао новац за кирију и који су му претходно најавили свој долазак.

Осумњиченом Д. Ђ. одређено је задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву. 

У Тужилаштву кажу да се против Д. Ђ. води више кривичних поступака због кривичних дела недавање издржавања, превара и злоупотреба службеног положаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво