У шахти на Градини пронађене чизме, ципеле и новчаници

Царински и полицијски службеници су у међузони на прелазу Градина у шахти за воду пронашли женске чизме, ципеле, новчанике, кутије за веш и заштитна стакла за мобилне телефоне које је неко тамо сакрио.

Испоставило се да је реч о роби вредној око 2.000 евра, чији је унос у Републику Србију оспорен због повреде права интелектуалне својине, због чега је требало да буде враћена у Бугарску, саопштила је Управа царина.

То се очигледно није десило, већ је онај коме је то наложено искористио погодан тренутак да у шахти за воду у међузони, који се налази између два објекта некадашњег "фри шопа" и јавног тоалета, сакрије ту робу.

Из шахте је извађено преко 600 различитих артикала који повређују право интелектуалне својине робних марки "диор", "валентино", "шанел", "луј витон", "фенди", "гучи" и других.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи