Исклизнуло пет вагона на излазу из станице Рипањ, саобраћај у прекиду

Пет вагона превозника "Србија Карго", товарeних котуровима лима, исклизнуло је вечерас око 19 часова. Нема повређених. Саобраћај у прекиду.

Теретна композиција је у свом саставу имала 23 вагона и саобраћала је из Смедеревске железаре, од станице Радинац, за Шабац.

Приликом овог исклизнућа није било повређених, саопштиле су Железнице Србије.

Железнички саобраћај на релацији Младеновац - Београд центар - Младеновац је тренутно у прекиду, а "Србија Воз" је за путнике, којима је прекинуто путовање, организовао аутобуски превоз.

БГ возови ка Младеновцу неће саобраћати до петка у вечерњим сатима, када је предвиђено поновно успостављање саобраћаја.

За брзе возове, који саобрааћају из Београд Центра за Ниш и обрнуто на релацији Београд Центар - Младеновац - Београд Центар, биће организован аутобуски превоз.

Регио возови и путнички возови из правца Ниша, саобраћаће до и од Младеновца.

Оперативна железничка комисија је на лицу места и утврдиће узроке овог ванредног догађаја, као и степен материјалне штете, како на вагонима, тако и на инфраструктури, наводи се у саопштењу Железница Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво