ИЗ ЧАСА У ЧАС

Крај драме у Браће Јерковића – полицијски службеник се предао после више од пет сати

Наоружани полицајац, који се затворио у стану у Улици војводе Влаховића након свађе са супругом, предао се након више од пет сати драме.

17.30 – Припадници Преговaрачког тима решили су ситуацију у београдском насељу Браће Јерковића. Мушкарац је, након вишечасовних преговора, сам изашао из стана и предао се полицији, саопштио је МУП.

17.25 – Према последњим информацијама, преговарачки тим је у згради, у суседном стану, одакле је поново разговарао са мушкарцем. Стигао је и џип са опремом за обијање врата.

16.25 – Преговарачки тим више није испред зграде, а мушкарац није на тераси стана. Врата терасе су затворена, ролетне спуштене, светло угашено. Испред зграде су и даље полицијска и ватрогасна возила.

15.30 – Полиција је од новинара, који су већ били удаљени око 200 метара, поново затражила да се због безбедности још даље повуку. Мушкарац је потом наставио разговоре са полицијом.

14.30 – Мушкарац већ дуже време седи на тераси заклоњен оградом. У суседном стану, у који је прелазио, наводно се налази његова ташта.

12.20 – Мушкарац у белој мајици и тренерци, за ког се претпоставља да је полицијски службеник који се закључао у стану, прескочио је с једног дела терасе на други. Људима окупљеним испред зграде поручио је да се склоне. У том тренутку није се видело оружје.

12.18 – МУП је саопштио да је мушкарац који се закључао у стану полицијски службеник.

11.45 – Репортер РТС-а је јавио да је мушкарац наоружан. Како незванично сазнајемо, он нема таоце.

Припадници Преговaрачког тима Министарства унутрашњих послова успешно су решили ситуацију у београдском насељу Браће Јерковића, где се један полицијски службеник, након свађе са супругом, закључао у стану, саопштио је МУП.

Четрдесетдвогодишњи мушкарац је, након вишечасовних преговора, сам изашао из стана и предао се полицији.

Раније данас, након свађе, супруга и син су изашли из стана, а припадници преговарачког тима су успоставили контакт са четрдесетдвогодишњим мушкарцем, који је дуже време седео на тереси заклоњен оградом.

Преговарачи су најпре разговарали са мушкарцем док се налазио на тереси, а потом и из суседног стана, када је са њим разговарала и супруга.

Испред зграде су се налазила полицијска и ватрогасна возила, а стигао је и џип са опремом за обијање врата.

У суседном стану, у који је прелазио прескочивши са једног дела терасе на други, наводно се налазила његова ташта.

Како је јавио репортер РТС-а, претпоставља се да је закључани мушкарац био наоружан.

Стан се налази у згради број 53, у Улици војводе Влаховића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво