Полиција у општини Стари Град подовом истраге о злоупотребама

Припадници полиције су јутрос, по налогу Вишег јавног тужилаштва, дошли у општину Стари град како би прикупили неопходну документацију поводом истраге о могућим злоупотребама у овој општини, саопштио је МУП.

Наведено је да МУП обавештава јавност о доласку полиције у ту општину поводом навода на друштвеним мрежама и у појединим медијима "да је осам полицајаца упало у општину Стари град".

"Подсећамо јавност да Више јавно тужилаштво у Београду води предистражни поступак поводом навода узбуњивача и бившег функционера општине Стари град Лазара Лешњака о корупцији у овој београдској општини", истиче се у саопштењу.

Више тужилаштво у Београду дало је захтев полицији да прикупи потребне информације и обавештења о случају Лазара Лешњака, који тврди да га је мучио кум Марко Бастаћ.

Кум председника општине Стари Град Марка Бастаћа и бивши члан Општинског већа у тој општини, Лазар Лешњак, у интервјуу за ТВ Пинк рекао је да је Бастаћ учествовао у корупцији везаној за нелегалну градњу у Старом Граду, и да га је због једне "недостављене беле коверте" злостављао девет сати.

 

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво