Полиција у општини Стари Град подовом истраге о злоупотребама

Припадници полиције су јутрос, по налогу Вишег јавног тужилаштва, дошли у општину Стари град како би прикупили неопходну документацију поводом истраге о могућим злоупотребама у овој општини, саопштио је МУП.

Наведено је да МУП обавештава јавност о доласку полиције у ту општину поводом навода на друштвеним мрежама и у појединим медијима "да је осам полицајаца упало у општину Стари град".

"Подсећамо јавност да Више јавно тужилаштво у Београду води предистражни поступак поводом навода узбуњивача и бившег функционера општине Стари град Лазара Лешњака о корупцији у овој београдској општини", истиче се у саопштењу.

Више тужилаштво у Београду дало је захтев полицији да прикупи потребне информације и обавештења о случају Лазара Лешњака, који тврди да га је мучио кум Марко Бастаћ.

Кум председника општине Стари Град Марка Бастаћа и бивши члан Општинског већа у тој општини, Лазар Лешњак, у интервјуу за ТВ Пинк рекао је да је Бастаћ учествовао у корупцији везаној за нелегалну градњу у Старом Граду, и да га је због једне "недостављене беле коверте" злостављао девет сати.

 

 

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 05. нов 2019, 15:53) - anonymous Mira [нерегистровани]

Posao policije...

Posao policije je da prikupi sve potrebne informacije i obavestenja o eventualnim zloupotrebama u Opstini Stari Grad

(уторак, 05. нов 2019, 14:04) - Miroslav [нерегистровани]

Policija

Neka samo institucije rade svoj posao.

(уторак, 05. нов 2019, 13:51) - anonymous [нерегистровани]

Sramno

Nikako policija da stigne do opstine Grocka

(уторак, 05. нов 2019, 13:46) - Maki [нерегистровани]

kom

Bilo je krajnje vreme da policija dođe da ispita sve šta se dešavalo u Starom gradu.