Снимци куће у којој је пронађен дечак из Старе Пазове

Полиција је завршила увиђај о отмици тринаестогодишњег дечака из Старе Пазове који је нестао у суботу. Он је пронађен у камп-насељу код места Белегиша у напуштеној викендици.

Полиција је ухапсила три особе због сумње да су отеле дечака из Старе Пазове, док ће против једног седамнаестогодишњака бити поднета кривична пријава.

Директор полиције Владимир Ребић је за РТС рекао да је породица помогла полицији да пронађе несталог дечака тиме што је дала праве информације

Полицији су помогле камере јер је преко њих идентификовано возило које је могло бити коришћено у отмици.

"Све патроле су имале задатак да нађу то возило и оно је пронађено. У њему су била два лица. Они су ухапшени и на осниву података које су дали сужен је круг осумњичених", навео је директор Полиције.

Истакао је да је пре тога МУП обавио низ информативних разговора са особама које су могле бити укључене. "Тражили смо мотив за отмицу", рекао је Ребић.

Након што је полицији пријављен дечаков нестанак, интензивним радом припадника МУП-а дечак је пронађен синоћ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи