Алберт Нађ ослобођен оптужби

Трећи основни суд у Београду ослободио је некадашњег фудбалског репрезентативца Алберта Нађа оптужби за недавање издржавања бившој супрузи и сину.

Суд, како се наводи, "није поклонио веру" исказима бивше супруге и сина да Нађ не даје новац за његово издржавање, пошто је утврђено да на то нема право.

Бивша супруга и син су у парници тврдили да син студира, али он факултет никада није уписао, већ је само аплицирао. На основу тога они су добили парнични спор и извршну исправу као да је редован студент и да има право на издржавање иако га нема.

Родитељима бивше супруге фудбалера суд такође није поверовао јер сматра да имају посредна сазнања и да су пристрасни.

Ово је првостепена пресуда на коју тужилаштво има право да уложи жалбу.

Нађ и његова жена имају заједничко троје деце.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво