Обрачун у Врању, ухапшена два мушкарца

У Врању је током ноћи дошло до физичког обрачуна групе мушкараца. Полиција је ухапсила две особе.

Све је почело у једном кафићу у Врању, где су четворица мушкараца након краће расправе физички напала 24-годишњака и нанели му тешке телесне повреде, саопштио је МУП.

Тешко повређени 24-годишњак и његов отац Д. С. затим су сели у "форд" и почели да се возе по граду, вероватно тражећи групу мушкараца.

Д. С. је затим "фордом", како се сумња, ударио једног од мушкараца који је напао његовог сина.

И ту није био крај обрачуну. Потом су Д. С. и његов син изашли из "форда" и, како се сумња, тупим предметима напали тог и још једног мушкарца М. Ђ., који је побегао у пекару.

Полиција је ухапсила Д. С. и М. Ђ. Њима је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво