Мигранти међу коферима путника

Цариници су на граничном прелазу Хоргош први пут мигранте пронашли у пртљажнику једног аутобуса.

Двојица миграната из Алжира и Либије сакрили су се у пртљажник аутобуса који је ишао ка Немачкој, па су их цариници на прелазу затекли међу коферима путника, саопштено је из Управе царина.

Покушај илегалног пребацивања преко границе тиме је први пут забележен у једном аутобусу, пошто су до сада мигранти искључиво покушавали да се сакрију у товарима робе коју превозе камиони.

Случај је откривен у поподневним часовима 8. октобра 2019. године на излазу граничног прелаза Хоргош, током прегледа аутобуса сомборских регистарских ознака који је путнике превозио на линији Београд - Дортмунд.

Поред два возача, у аутобусу се налазило још 18 путника, и сви су службеницима на прелазу потврдили да немају ништа да пријаве.

Након тога, цариници су одлучили да прегледају пртљажник и чим га је 54-годишњи возач отворио - угледали су мигранте који седе међу коферима путника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво