Трамвај искочио из шина на Мосту на Ади, једна особа повређена

Један од трамваја који са Бановог брда саобраћа ка Новом Београду преко Моста на Ади искочио је из шина. Једна особа лакше повређена.

Трамвај на линији 13, марке КАФ, искочио је из шина око 12.20 док се кретао у смеру ка Новом Београду.

Једна 43-годишња путница из трамваја је лакше повређена. Са боловима у куку је колима Хитне помоћи превезена у Ургентни центар.

Трамвајске линије 11 и 13 су преусмерене и саобраћају преко старог Савског моста.

Након догађаја обављен је увиђај, а истрага ће утврдити околности под којима се инцидент догодио, односно разлоге који су довели до искакања трамваја из шина, саопштило је ЈКП ГСП "Београд".

Како је истакао директор ГСП "Београд" Радиша Момчиловић формирана је комисија која је на терену.

"Комисија коју чине представици извођача радова, пројектанта, ГСП-а и Дирекције за грађевинско земљиште на терену је у циљу утврђивања чињеница. С наше стране, очитаће се брзина којом се трамвај кретао како би се утврдило да није било прекорачења. Трамвајски саобраћај на овој деоници тренутно је прекинут и тако ће бити док се не утврде околности под којима се инцидент догодио", навео је Момчиловић.

Директор ГСП-а тим поводом изражава жаљење и најављује да се истрага наставља и испитују се све чињенице и околности које су довеле до инцидента.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво