Крагујевчанин возио са 3,23 промила алкохола

Припадници саобраћајне полиције у Крагујевцу, приликом контроле саобраћаја, поднели су прекршајну пријаву против педесетдвогодишњег мушкарца из тог града који је управљао аутомобилом са 3,23 промила алкохола у организму.

Возачу путничког возила одређено је задржавање до 12 часова ради истрежњења, саопштила је полиција.

Он је, због учињеног прекршаја – насилничка вожња, приведен судији за прекршаје који му је изрекао 40 дана затвора, новчану казну у износу од 140.000 динара, 15 казнених поена и заштитну меру забране управљања возилом годину дана.

Саобраћајна полиција апелује на возаче да не управљају возилом под дејством алкохола, као и да поштују саобраћајне прописе јер на тај начин чувају себе и друге учеснике у саобраћају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво