Ухапшени трговци дрогом у Митровици

Криминална група, која се на подручју Сремске Митровице бавила трговином наркотицима, ухапшена у стану једног од осумњичених. Ухапшени дрогу бацили у пећ и покушали да побегну полицији.

У ефикасној акцији полиције, ухапшена је криминална група која се на подручју Сремске Митровице бавила организованом трговином наркотика, саопштила је Полицијска управа Сремска Митровица.

Како је наведено, ухапшен је Милан Т. (34), један од организатора криминалне групе, као и Стевица Г. (31), Никола С. (22) и Душан С. (22), сви из Сремске Митровице, припадници те групе.

Затечени у стану Николе С. осумњичени су покушали бекство, бацивши у пећ дрогу и дигиталну вагу за размеравање дроге, које је полиција успела да извади. Вештачењем је утврђено да је реч о 91 граму хероина.

Због основане сумње да су извршили неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога, осумњичени су, након полицијског задржавања, приведени истражном судији Окружног суда у Сремској Митровици.

Милану Т, Стевици Г. и Николи С. одређен је притвор до 30 дана, док је Душан С. пуштен да се брани са слободе.

Притвор до 30 дана одређен је и другом организатору те криминалне групе, Здравку П. (35) из Сремске Митровице, за којим је суд расписао потреницу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво