Пресечен ланац кријумчарења дроге

Полиција на путу Нови Пазар-Сјеница пресекла ланац кријумчарења наркотика из Босне и Херцеговине у Србију. Код ухапшених пронађено нађено три килограма и 150 грама прашкасте материје, за коју се претпоставља да је хероин.

У координираној акцији полицијских службеника полицијских управа Нови Пазар, Пријепоље и Краљево, пресечен је међународни ланац кријумчарења наркотика из Босне и Херцеговине у Србију.

Том приликом је пронађено три килограма и око 150 грама прашкасте материје за коју се сумња да је опојна дрога хероин.

Полција је саопштила да су на магистралном путу Нови Пазар-Сјеница ухапшени Драгица Степановић (1979) из Барајева, Сенад Факовић (1988) из Новог Пазара и Садик Лекпек (1966) из Новог Пазара, који је од раније познат полицији.

Осумњичени су се враћали из Сарајева, тако што је Драгица Степановић кренула аутобусом, а за њом, аутомобилом "мицубиши пајеро", ишли су Сенад Факовић и Садик Лекпек.

По договору, након што су прешли границу, Драгица Степановић је изашла из аутобуса како би наставила пут са Факовићем и Лекпеком, колима ка Новом Пазару.

Том приликом полиција је код осумњичене пронашла торбу са три пакета обмотана алуминијумском фолијом, у којима се налазила прашкаста материја светло браон боје, за коју се сумња да је хероин. Пакети су били зашивени у торби.

Код осумњичених је такође пронађено пет мобилних телефона и више картица за мобилни телефон.

Драгици Степановић, Сенаду Факовићу и Садику Лекпеку одређено је задржавање до 48 часова, након чега ће бити приведени надлежном истражном судији Окружног суда у Новом Пазару, саопштено је из Бироа за сарадњу са медијима Министарства унутрашњих послова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво