У постави кофера на Градини пронађен килограм и по сребра

Српски цариници на граничном прелазу Градина, запленили су током претходног викенда скоро килограм и по сребрног накита и 12.000 непријављених евра.

Укупно 700 ланчића, наруквица и минђуша од сребра пронађено је испод поставе кофера жене из Руме која је аутобусом београдских регистарских ознака путовала из Истанбула ка српској престоници, саопштено је из Управе царина.

Кријумчарени накит је задржан до окончања прекршајног поступка који је против путнице покренут пред надлежним судом.

На највећем и најфреквентнијем прелазу ка Бугарској, пронађено је и 32.000 непријављених евра код бугарских држављана који су путовали аутомобилом марке БМВ, аустријских регистарских ознака.

Цариници су новац открили у возачевој торбици.

Путницима је враћено по 10.000 евра, колико износи дозвољена сума која се без пријављивања може пренети преко границе, док је остатак задржан до окончања поступка пред судом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво