Хапшење због физичког обрачуна у Борчи

Београдска полиција је ухапсила 23-годишњег младића због сумње да је покушао да убије мушкарца у Борчи.

Ухапшен је М. М. (1996) због постојања основа сумње да је починио кривично дело покушај убиства, саопштио је МУП.

Сумња се да је он синоћ око 22.30, након физичког обрачуна, ножем задао оштећеном двадесетчетворогодишњем младићу убодне ране у пределу стомака, наневши му тешке телесне повреде опасне по живот.

Непосредно након догађаја полицијски службеници су ухапсили М. М. и код њега пронашли нож којим је, како се сумња, извршено кривично дело.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво