Удес на прометној раскрсници у Зрењанину, троје повређених

Три особе су повређене у Зрењанину када је аутомобил ударио у друго возило на раскрсници, који се затим забио у башту угоститељског објекта. Ухапшен младић осумњичен за изазивање несреће.

Аутомобил "фијат пунто", којим је управљао 57-годишњи мушкарац, стајао је на раскрсници, престројен како би скренуо, када је на њега налетео аутомобил марке "опел".

Од силине ударца возило се, затим, забило у башту једног угоститељског објекта који се налази у близини. 

Лакше су повређене три особе – возач и сувозач "опела" и возач "фијат пунта". 

Угоститељски објекат, на срећу, није још увек радио када је дошло до несреће. 

Несрећа се догодила у 7.10 на раскрсници Булевара Милана Миланкова и Улице цара Душана, на једној од најфреквентнијих саобраћајница у Зрењанину.

Због изазивања несреће ухапшен је 22-годишњи возач "опела", Зрењанинац  М. Р.

Он се сумњичи да је извршио кривично дело угрожавање безбедности јавног саобраћаја, одређено му је задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву ће бити приведен основном јавном тужиоцу у Зрењанину. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи