Ухапшен "народни лекар" из Малишева

Косовска полиција је ухапсила Албанца из Малишева, "народног лекара", осумњиченог да је поред незаконитог обављања медицинске делатности, заједно са својом супругом уцењивао пацијенткињу покушавши да од ње изнуди 30.000 евра.

М. З. (1962), из Малишева је обављајући професију "народног лекара", од оштећене пацијенткиње присвојио износ од 6.000 евра, у периоду од 2016. до данас, као награду за наводно пружање медицинских услуга, наводи се у саопштењу косовске полиције, преноси КоССев.

Он је нудио духовно исцељење, решавање породичних проблема и слично. Након одређеног времена, како наводе из косовске полиције, користећи податке које је сазнао од оштећене током "сеанси излечења", уз помоћ своје супруге, почео је да је уцењује и да прети да ће јој уништити породицу уколико му не донесе износ од 30.000 евра.

Полиција је извршила претрес просторија у којима је осумњичени радио, као и његову кућу у Малишеву и одузети су докази, који ће, како се наводи у саопштењу, бити искоришћени у даљем судском поступку.

Према подацима које је полиција прибавила, осумњичени се бавио и ветеринарском делатношћу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво