Црвена звезда: Кузмићево стање и даље врло озбиљно

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић смештен је у шок одељење Ургентног центра у Београду и његово стање је и даље врло озбиљно, саопштио је кошаркашки клуб Црвена звезда. Истичу да су наредна 24 часа веома важна за опоравак Кузмића.

"Његово здравствено стање и даље је озбиљно. Клуб се захваљује лекарима из Бањалуке и Ургентног центра у Београду на изузетно брзој реакцији, а свим људима добре воље на исказаној бризи за стање нашег играча", додаје се у саопштењу клуба.

Наводе да је Кузмић смештен у шок одељење Ургентног центра у Београду, након што је хитно транспортован из Бањалуке хеликоптером.

"Стање нашег играча је озбиљно, а клуб се у складу са препорукама лекара који воде бригу о Огњену Кузмићу неће још увек оглашавати детаљно о његовом здравственом стању, које је охрабрујуће, али и даље врло озбиљно", истиче с еу саопштењу.

Захваљују се лекарским тимовима из Бањалуке и Ургентног центра у Београду на изузетно брзој реакцији, као и свим људима добре воље, клубовима, Звездашима, љубитељима кошарке на исказаној  бризи и порукама подршке.

"КК Црвена звезда мтс ће након врло важна 24 часа за опоравак Огњена Кузмића, обавестити јавност о здравственом стању и даљим корацима у лечењу", наводи се у саопштењу.

Кошаркашки клуб Црвена звезда најлепше моли медије да поштују приватност породице Кузмић и тежину и деликатност ситуације.

Играч Црвене звезде и кошаркашки репрезентативац Србије Огњен Кузмић тешко је повређен у саобраћајној несрећи на путу Бањалука–Приједор у месту Рамићи. Кузмић је задобио повреде главе и грудног коша у судару два аутомобила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво