Убиство код Рибарске Бање, ухапшен малолетник

Двадесетосмогодишњи младић убијен је синоћ у селу Срндаље надомак Рибарске Бање када је малолетни младић из истог села након конфликта пуцао на њега из ловачке пушке, сазнаје РТС.

Седамнаестогодишњак се сумњичи да је, након краће расправе и физичког конфликта испред угоститељског објекта, испалио два хица из ловачке пушке, од којих је једним усмртио двадесетосмогодишњака на лицу места.

Осумњичени је пронађен претучен недалеко од лица места, након чега је хоспитализован.

Због постојања основа сумње да је извршио ово кривично дело, виши тужилац за малолетнике саслушао је осумњиченог. По захтеву Вишег јавног тужилаштва у Крушевцу, осумњиченог ће саслушати судија за малолетнике Вишег суда у Крушевцу.

Због постојања основа сумње да су претукли малолетника и тешко га повредили, двојици Крушевљана и једном младићу из околине Крушевца, по налогу Основног јавног тужилаштва, биће поднета кривична пријава за кривично дело тешка телесна повреда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи