Кренули на одмор са готово 400.000 евра

Цариници су на Градини, у сарадњи са полицијом, у једном џипу открили чак 373.000 непријављених евра. Непријављене девизе је преко границе покушао да пренесе брачни пар француских држављана турске националности, који се са своје троје малолетне деце упутио на одмор у домовину.

Новац је откривен у "ренџ роверу" француских регистарских ознака којим је управљао 38-годишњи возач путујући са женом и троје деце, од којих је најмлађе беба, из Француске ка Турској, саопштила је Управа царина.

Када је аутомобил издвојен за селективан преглед, супружници су изјавили да немају ништа да пријаве и да са собом носе укупно 10.000 евра.

Цариници су убрзо открили да се у коферима са личним пртљагом који се налазио у пртљажнику и кровном коферу крију кесе пуне непријављених девиза. 

Сваком члану ове петочлане породице враћено је по 10.000 евра, што је дозвољени лимит који не мора да се пријављује приликом преласка границе, док је 323.000 привремено задржано до окончања прекршајног поступка који ће се водити по хитној процедури, јер су у питању страни држављани.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи